Radiostar holder Release party for deres nye CD “Mannish” på
La Fontaine den 8. maj, kl. 21.

Michael Blicher – sax
Fredrik Lundin – sax
Niclas Knudsen – guitar
Thomas Vang – bas
Anders Holm – trommer

Dette band har eksisteret siden 2003 og har spillet ca 60 koncerter i Danmark, Norge, Tyskland, Sverige, Sydkorea og Slovenien. Debut pladen ”It cannot bleed” fra 2007 blev nomineret til flere priser og blev på baggrund af denne hyret ind som Final Act på Berlin Jazzfest året efter. Publikum over hele verden har taget utrolig godt imod musikken. Den seneste udlandstur gik til Slovenien hvor vi fik flg roser af promoteren:

“I have to admit that i was much more than just positively surprised: the live concert was simply amazing! I know that i am seconding also the audience’s feelings when i say this – we were all really totally amazed by the music, the playing and the performace. Just fantastic and THANK YOU for this great night!” David Braun