LLF_hjemmeside

De Damer og Herrer!
– Love La Fontaine 2014 står for døren.

Denne årlige kærligheds / støtte-fest for La Fontaine løber af stablen tirsdag d.4 Februar fra kl.19.00 og vil byde på et sandt overflødighedshorn af fantastisk musik og dejlige mennesker. Alle musiker der har spillet på La Fontaine gennem 2013 vil komme og bidrage til en fantastisk aften, sammen med hele La Fontaine teamet og alle jer der har lyst til at være at være med til at fejre vores allesammens lille jazzsted.

Aftens musikprogram er ved at tage form og du kan blandt andet opleve: Mads Mathias, Anders Gaardmand, Kristian Leth, Espen Laub, Frands Rifbjerg, Andreas Fryland, Per Møllehøj, Jesper Løvdal, Mads Søndergaard, Jacob Fischer, Alice Carreri, Janus Templeton, Jan Harbeck kvartet, Morten Grønvad and friends, Regin Fuhlendorf, Malene Kjærgård, Mads Kjolby, Tobias Dall Mikkelsen, Snorre Kirk, Morten Lund, Niclas Campagnol, Morten Ankarfeldt, Andreas Svendsen, Kjeld Lauritsen, Per Gade, samt en afsluttende jamsession med JKA.

Dette er det kun det foreløbige program og der kommer flere navne – så glæd jer!
Musikken løber af stablen fra kl. 20.00-01.00 og entrén er kun 90 kr.

Vi glæder os til at se jer.

Vi ses på Fontainen!