Receptionen: Mandag d. 15. september kl. 20:00

gbXcdhEaqadlTrV8b5jhHaXVcx48ZnWRkQg2BXTFtlY,DZPAJxEo0BdaqHNl0yk-AqoNBoh5IFI7OeQfi22e4q0,9Iuz00cOUH_Ob4LJXGnGVyis85Gi-W9I3odHUerN9sQ,LPBARK6EijoD8uo_5d5iOQQyVb2vsdMAiVeoAErx2Ys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den legendariske amerikanske trommeslager Steve Gadd gæster i midten af september København med den verdensberømte singer-songwriter James Taylor – men jazzikonet har valgt at tage et tidligere fly, fordi han har forelsket sig i en dansk orgeltrio, som han spillede med på en udsolgt turné i Skandinavien i vinter. Det er der nu kommet et live album ud af, som præsenteres for publikum d. 15. september. Bag trioen står saxofonisten Michael Blicher. Han har i de senere år været ophavsmand til en række spændende projekter i dansk jazz, som overskrider genrer og fortsat vækker genklang i både ind- og udland. Samarbejdet med Steve Gadd og Dan Hemmer har imidlertid dybe rødder i den etablerede jazztradition og byder på klassisk, råswingende orgeltrio, når det er bedst. Michael Blicher og Steve Gadd mødte hinanden første gang for 3 år siden, og det stod hurtigt klart, at Gadd delte Blichers store passion for orgeltrio-formatet: “I grew up listening to organ bands. I love it. I’ve always loved the kind of grooves you get, and the intensity, and the excitement that a live organ band can get.” Kort efter sagde Steve Gadd ja til at turnere i Skandinavien med Blicher og Hemmer, og det skulle vise sig at blive en kæmpe succes med 16 udsolgte koncerter og gode anmeldelser. En tilfreds Gadd sagde efterturnéen “I had a ball paying with these guys. The music that Michael wrote for this band is just very unique and fits so perfectly to his and Dans way of playing, and the crowds love it.” I dag kan fans af orgeltriojazz så glæde sig over, at den grundige Blicher organiserede optagelser af samtlige koncerter på turnéen, så det nu er muligt at præsentere et live album med et udvalg af de bedste musikalske momenter i selskab med jazzkæmpen Gadd. Resultatet af samarbejdet kan høres til releasereceptionen på Danmarks ældste og elskede jazzklub, La Fontaine, dagen inden trommelegenden træder op på scenen med James Taylor i Falkoner Salen. Til receptionen signerer bandet albums til tonerne af den nye udgivelse på frisk vinyl fra pressen.