SØNDAG DEN 29. MARTS KL 15-18 PÅ LA FONTAINE

Microsoft Word - CD INVITATION.docx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selvom jeg som trompetist har medvirket på mere end 100 cd´er, udgiver jeg nu min første CD i eget navn:

“Generation of Jazz”. De sidste 10 år har jeg gået med drømmen om at indspille en CD med min egen musik. Jeg sagde til min kone: “Når børnene smider bleen vil jeg tage fat i mit pladeprojekt”, og det er nu tre år siden.
Dette projekt er en livsdrøm om ikke bare at skabe min egen plade men at skabe PLADEN. Jeg er en musikalsk erfaren trompetist med en sprød klang og en funky melodisk stil. Jeg er parat til rent solistisk og kompositorisk, at vise min indereste musikalske sjæl og samtidig er det gået hen og blevet til en 50 års fødselsdagsgave til mig selv.
“Generation of Jazz” er en rejse gennem mine nye kompositioner som er inspireret af min generations jazz, latin og funk. Musikken spænder vidt med eksempelvis balladen “Missing Winther”, skrevet til Jens Winther som var en stor mentor og inspirationen, “Back to NOLA” som er skrevet efter et fantastisk ophold i New Orleans og “Catch my Spider” er stærkt inspireret af Blue Note pladerne fra 60´erne. Numre som “Moon Passion” og “Are you Eddie?” har sin egen moderne latin/jazz lyd. Musikerne på CD’en er af samme generation og med dybe rødder i det danske og internationale jazz/latin miljø.

Hendrik Jørgensen Trompet/Flygelhorn Mads Mathias Alt saxofon
Nis Toxværd Tenor & Baryton saxofon Marko Martinovic Flygel & Fender Rhodes Morten Ankarfeldt Kontrabas
Niclas Campagnol Trommer
Eliel Lazo Percussion