Indlæser Koncerter

Alice Carreri er en vidunderlig sangerinde og sangskriver med rødder i amerikansk jazz og pop. Hendes stemme vækker mindelser om forbilleder som Ella Fitzgerald og Nancy Wilson, men hun har desuden en forkærlighed for europæiske sangerinder fra 60’erne. Hun har desuden en karriere som komponist og medvirkende på den alternative teater- og dansescene.

Mads Mathias er opvokset delvist i Dar Es Salaam (Tanzania) og i Silkeborg, i et hjem med klaver og 34 andre afrikanske og vestlige instrumenter som er blevet udforsket siden han kunne kravle. Saxofonen blev hans hovedinstrument i 11-årsalderen og Mads har modtaget undervisning primært af sin far Steffen Juul, ellers var han selvlært indtil optagelse på Rytmisk Konservatorium i København.

I en tidlig alder blev han en del af den jyske swingjazz miljø og spillede med folk som Finn Odderskov og Hans Brocksted som tog ham under deres vinger. Senere har Mads Mathias spillet med internationale navne som bl.a. Leroy Jones, Bob Wilber, Gunhild Carling, Louis Hjulman og Billy Cross.

De to sangere akkompagneres af en stjernetrio med tre af dansk jazz stærkeste musikere, nemlig:

  • Martin Schack – Hammond Orgel
  • Pelle von Bülow – Guitar
  • Jeppe Gram – Trommer

Swing, funk og moderne jazz, La Fontaine style.

English
Two of the best Danish jazz singers join forces to swing like crazy.