Copenhagen Poetry Club er et månedligt arrangement, den første mandag i måneden kl. 20-22, på La Fontaine, hvor scenen er åben for alle.

Aftener hvor erfarne som nye skrivere afprøver nyt materiale eller pudser deres eksisterende tekster af. Aftnens værter er Holger Anderson og Morten Reimar.

Velkommen til Københavns originale lyrikscene.

Copenhagen Poetry Club på La Fontaine er scenen for alle: De nye, de gamle, de erfarne, de nervøse og dem, der bare lige skal prøve.

Stemningen fra jazzens verden på La Fontaine danner rammen for poeternes fremførelser og skaber en enkeltstående atmosfære, hvor du kan opleve ny dansk litteratur på tæt hold. Mød digterne, lyt til poesien og bliv måske selv inspireret til at dele dine tekster fra scenekanten. Vi har et trofast publikum, som er klar til at byde dig velkommen.

Tilmelding sker på aftenen mellem kl. 19 og 20, hvor du kan komme på listen ved at prikke Holger Svend Anderson eller Morten Reimar på skulderen. Alle får tre minutter på scenen.

Copenhagen Poetry Club er et ønske om at forene den københavnske digter-scene, give alle skrivere uanset erfaring, alder og genre et sted at hænge ud, et sted at mødes med andre ord-brugere – i fede og kreative rammer.

Dørene åbner kl. 19, men kom i god tid for sikre dig en plads i baren, i publikum eller på listen.

Følg Copenhagen Poetry Club på: