Indlæser Koncerter

Jacob Fischer indspillede for nogle år siden CD’en “Blues” live på La Fontaine med Martin Schack på orgel, hvor de giver deres bud på

Bluesens mange forklædninger i jazzen. I anledning af højtiden blandet op med numre fra Fischer Jule CD “X-mas friends”, og mon ikke der bliver en udgave af “What are you doing new years”.

Martin Schack er ved at etablere sig som et af de helt store orgel betvingere på jazzscenen. Han har sit eget orkester Schackmates og har bl.a. akkompagneret James Browns gamle saxofonist Pee Wee Ellis, og i 2022 været på lang turne med Niels Hausgaard.

Trommeslageren Tom Jensen har de fleste hørt, måske uden egentlig at vide det, f.eks. i Cirkusrevyen, med Stig Rossen og mange andre populære sammenhænge. Men Tom er også en fremragende jazztrommeslager hvilket man har mulighed for at forvisse sig om til denne koncert.

  • Jacob Fischer – Guitar
  • Martin Schack – Hammond orgel
  • Tom Jensen – Trommer

English
Swinging and grooving – Jacob Fischer takes a break from his extensive international touring to visit La Fontaine, where it all started – the famous jazz club in town.