Indlæser Koncerter

Live Jive Jungle er et helt nyt og dugfrisk band, der har taget lyden og stemningen fra 1920-30’ernes forbudstid I USA. En tid hvor gangstere som Al Capone styrede Chicago’s undergrund, alkoholen flød, afrikanske jungle rytmer og skrigende horn, jazzy riffs og letpåklædte dansere var hverdagskost i byens smugkroge. Live Jive Jungle tager udgangspunkt i denne eksotiske ur-jungles sound og skaber musik med sit helt eget moderne twist.

Live Jive Jungle er ledet af den karismatiske saxofonist Jan Harbeck, der bl.a. har vundet en grammy for årets jazz CD med sin gruppe Jan Harbeck Quartet, ligesom han har modtaget den prestigefulde Bent Jædig Pris i 2011. Hans CD’er har været de bedst sælgende danske instrumentale jazz plader igennem mange år. Desuden spiller han med orkestre som Tivolis Big Band, Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band og The Orchestra.
Jan Harbeck har samlet en gruppe af musikere, der alle har arbejdet med musik på kanten af jazz i orkestre som ”I Got You on Tape”, ” Wazzabi” og ”Junior Senior”