Indlæser Koncerter

Guitaristen Jacob Fischer stiller denne gang op på hjemmebanen på La Fontaine med en superb storsvingende kvartet incl. nogle af de helt unge kæmpetalenter der stormer frem på jazzscenen i disse år. Sammen vil de kaste sig over nogle klassikere både fra jazzens skatkammer af evergreens og jazzkompositioner af forskellig herkomst.

Jacob Fischer vil sikkert være kendt af de fleste, ikke mindst fra alle årene med Svend Asmussen eller de flere tusinde koncerter med Finn Ziegler og Hugo Rasmussen, og han har også været en flittig gæst i Pakhuset gennem årene. Pianisten Zier Romme Larsens både energiske og fintfølende spil med Oscar Peterson som et tydeligt forbillede, er virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige. Han er modtager af Årets Ben Webster pris som Fischer modtog i 1996. Bassisten Andreas Møllerhøj agerer ankermand med sit humørfyldte og bundmusikalske spil og kvartetten fuldendes af en helt ung Trommeslager som har et fantastisk swing og drive, han er netop flyttet til landet fra sit hjemland Sverige.

  • Jacob Fischer – Guitar
  • Zier Romme Larsen – Piano
  • Andreas Møllerhøj – Bas
  • Jacob Lindberg – Trommer

English
Jacob Fischer swings it with a cast of young talents, including piano player Zier Romme, who received the prestigious Ben Webster jazz price earlier this year.