Indlæser Koncerter

Den 15. september udkommer “More Than You Know” – en vinylplade med musik fra før verden gik af lave. Velkommen til release på denne vidunderlige skive. Alice Carreri har længe været en stærkt etableret og anset del af den danske jazzscene og det på trods af at hun aldrig har udgivet en plade i eget navn- indtil nu! Hun har været “sideman” og sanger i utallige bands og projekter, har samarbejdet med et væld af solister og har været med på talløse plader og indspilninger unde andre navne og konstellationer- men nu tager hun springet og udgiver sit eget projekt- og det er ikke hvilken som helst plade.

Med afsæt i ideen om at komme live-situationen så nær som muligt på et studiealbum har hun allieret sig med de bedste af de bedste i dette eksperiment: Hun har indspillet en plade live i studiet, i rundkreds om den samme mikrofon og uden mulighed for at rette og synge om. Nøjagtig som i 30-erne. Derfor er resultatet også et modigt manifest om at “vi lyder præcis som vi lyder”- uden filter, retouchering og pynt.

“Denne plade har den nerve der afspejler one-take energien. Vi kan ikke lave om og rette og lappe. Derfor var energien helt særlig under disse indspilninger”.

Gå ikke glip af denne eventyrlige aften i selskab med cremen af danske jazzmusikere på selveste live-jazzens moderskib, det nyligt genåbnede La Fontaine i Kompagnistræde. Vel mødt!

18:00 til 19:00 Reception og gratis humle i baren og gratis entre på La Fontaine
20:00 Præsentation af pladen og derefter koncert

  • Alice Carreri – Vokal
  • Jacob Fischer – Guitar
  • Andreas Møllerhøj – Bas
  • Christina von Bülow – Sax
  • Nicolai Kornerup – Akkordeon og Klaver

English
The siger premieres her new record with a special band. Music from the old days, before the world went havoc.