Indlæser Koncerter

Svedig souljazz er nøgleordet når Organic3 sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Souljazz, jazz, latin, boogaloo og blues er nogle af de stilarter bandet kommer igennem. En stor del af Organic3´ repertoire er skrevet af N. O. Sørensen som også er Kapelmester i bandet.

Niels Ole Sørensen – Hammondorgel
Årets Nordjyske Jazznavn 2009. Modtog P8 Jazz Prisen 2015.

Niels Ole, der nok allerede er taget hjemme fra Tversted, for at stille sit skrummel af et hammondorgel op, har den klassiske rolle med at spille bassen på orglet med både hænder og fødder og selvfølgelig også spiller soli på orglet. Niels Ole er omdrejningspunktet i Organic3 og en af landets mest markante hammondorgelspillere. Han er også formand for den meget anerkendte jazzfestival, Tversted Jazzy Days. Til daglig organist i Bangsbostrand Kirke i Frederikshavn.

Uffe Steen – Guitar
Modtog Ben Webster Prisen 2015. Og 2017 Årets Blues Live Pris.

Guitarist er den fænomenale Uffe Steen, hvis virtuose og personlige spil, den ganske guitarverden (og vi andre) lægger os fladt ned i næsegrus beundring for. Kendt i det ganske land (og udland) og har spillet med alle de største navne både nationalt og internationalt.

Esben Bach – Trommer
Esben Bach er én af de sjældne trommeslagere, der “synger” sangene med sit instrument, og gennem hans efterhånden lange samarbejde med Niels Ole Sørensen og Uffe Steen, har de tre udviklet et fantastisk og swingende sammenspil.

Han er én af Danmarks absolut bedste groove masters og er superswingende med både stikker og whiskers.

English
Funky Jazz with the great Hammond player Niels Ole Sørensen in the front seat. The trio also includes master guitarist Uffe Steen and the ever-swinging drummer Esben Bach.