Indlæser Koncerter

Svedig souljazz er nøgleordet når Organic3 sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Souljazz, jazz, latin, boogaloo og blues er nogle af de stilarter bandet kommer igennem. En stor del af Organic3 ´ repertoire er skrevet af N. O. Sørensen som også har startet Organic3 og har samlet nogle af Jyllands absolut bedste musikere.

ORGANIC3:
Niels Ole Sørensen, Hammondorgel
Årets Nordjyske Jazznavn 2009. Modtog P8 Jazz Prisen 2015.
Niels Ole, der nok allerede er taget hjemmefra Tversted, for at stille sit skrummel af et hammondorgel op, har den klassiske rolle med at spille bassen på orglet med både hænder og fødder og selvfølgelig også spiller soli på orglet.

Uffe Steen, guitar
Modtog Ben Webster Prisen 2015.
Vores guitarist er den fænomenale Uffe Steen, hvis virtuose og personlige spil, den ganske guitarverden (og vi andre) lægger os fladt ned i næsegrus beundring for. Kendt i det ganske land (og udland) og har spillet med alle de største navne både nationalt og internationalt.

Esben Bach, trommer
Fantastisk groovemaster. Super swingende trommeslager, både med stikker men også med whiskers. Har spillet masser af jobs med bl.a. DK´s kendte hammondorganist, Kjeld Lauritsen.