Indlæser Koncerter

Morten Mandel er en virtuos dansk bassist der mestrer både den hårdt swingende jazz og den ømme, lyriske klassiske musik. Han har spillet med et væld af danske og internationale navne i sine 20 år som bassist i det danske musikliv. Som en af de eneste i landet leder Morten en dobbeltkarriere som bassist og vokalist indenfor jazzen, men også som klassisk bassist i de store koncertsale i landet. Denne genremæssige alsidighed tager han med på scenen på jazzspillestederne hvor man kan være heldig at høre en bass-solo med bue, virtuost eksekveret.

Herudover synger Morten også for med sin udsøgte crooner-stemme.

Denne aften på La Fontaine medbringer han en kvartet med Regin Fuhlendorf på guitar, Henrik Gunde på klaver, Andreas Svendsen på trommer og sig selv på vokal og kontrabas. Disse hårdt swingende herrer vil tage publikum på rejse igennem en nøje kurateret samling af de bedste numre fra den store amerikanske sangbog og udvalgte numre fra bebop- og groove jazz-traditionen.

  • Morten Mandel – Vokal og Bas
  • Regin Fuhlendorff – Guitar
  • Henrik Gunde- Piano
  • Andreas Svendsen – Trommer

English
Morten Mandel, bass player and vocalist, presents his first class, hard swinging’ quartet playing tunes from the great American songbook and bebop classics.